Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Extraatje lonkt voor PSV: Kenneth Paal staat voor mooie transfer

Laatste update:

PSV houdt de ontwikkelingen als ex-werkgever scherp in de gaten. De Eindhovense club zwaaide Paal voor 350.000 euro uit naar PEC en bedong een doorverkooppercentage. Het Eindhovens Dagblad maakt melding van een mogelijke transfersom van 1,25 miljoen euro, waarvan minimaal een ton voor PSV is.

Het contract van Paal loopt nog een jaar door en derhalve is PEC ook gebaat bij een zomerse transfer. De linkspoot kwam afgelopen seizoen tot 28 ontmoetingen in alle competities en was ook in zijn eerste twee seizoenen veelal verzekerd van een basisplaats. In het tenue van PSV kwam hij niet verder dan zes optredens in de hoofdmacht.

Het zou voor PSV alweer de derde keer zijn dat de club deze periode dankzij een contractuele afspraak een leuk geldbedrag tegemoet kan zien. Het lijfsbehoud van Spezia, waar Jeroen Zoet op de loonlijst staat, leverde PSV al 'enkele tonnen' op. Een doorverkooppercentage via de verkoop van Jordy de Wijs, die definitief van Hull City naar Queens Park Rangers is gegaan, was ook een inkomstenbron voor PSV.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
88
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties