Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fábio Silva roemt teamgenoot: 'Hij heeft bij de beste clubs ter wereld gespeeld'

Laatste update:

PSV had bijzonder weinig te duchten van Groningen en ging door de eclatante zege voorbij aan Ajax op de ranglijst. De Amsterdammers komen zondag nog in actie tegen RKC Waalwijk. "Ik ben erg gelukkig. We speelden een goede wedstrijd, we hebben een grootse zege geboekt met zes doelpunten verschil", aldus een tevreden Silva. "Persoonlijk ben ik ook erg gelukkig met mijn goal, maar het is niet mogelijk zonder een goede staf en een goed team."

Silva zegt veel te hebben aan de adviezen van Van Nistelrooij. "Bij ons eerste gesprek hebben we een kwartier gesproken over hoe ik de bal schiet. Daarvan heb ik al zoveel geleerd, van een van de beste spitsen ter wereld ooit. En ik kan dat doen als twintigjarige", aldus de spits, die ziet dat de stijgende lijn is ingezet. "We zijn op de goede weg om prijzen te winnen, maar we moeten denken van wedstrijd tot wedstrijd. Soms denk je te veel aan de toekomst, dan geniet je niet van het heden."

Voor Silva was het zijn vierde wedstrijd in het shirt van PSV. De Portugees moet Luuk de Jong voorlopig voor zich dulden in de spits. "Natuurlijk wil ik elke minuut spelen, maar ik probeer ook te kijken naar wat ik kan leren van de trainingen en de wedstrijden", aldus de huurling. "Luuk heeft bij de beste clubs ter wereld gespeeld, bij Sevilla en Barcelona. Dus ik heb een coach die een van de beste spitsen ooit was en daarnaast een topspits als medespeler. Voor mij is dat ongelooflijk."

Eredivisie
PSV
6 - 0
FC Groningen

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties