Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Dordrecht wint duel met zeven goals na strafschop in laatste minuut

Laatste update:

FC Eindhoven doet het dit seizoen uitstekend onder Jean-Paul de Jong en was helemaal klaar voor het gevecht aan De Krommedijk. Na een half uur spelen mocht Jason Bourdouxhe helemaal vrij uithalen en de 0-1 aantekenen. FC Dordrecht, dat tot dat moment bovenliggend was geweest, schrok ervan en had wat tijd nodig om de organisatie weer te vinden; bijna kwam het snel verder achter toen Donny de Groot een gevaarlijke kopbal afleverde. Die ging rakelings naast, maar kort voor rust betekende een nieuwe kopbal alsnog de 0-2.

FC Dordrecht deed het niet slecht, maar werd simpelweg getroffen op de momenten van onachtzaamheid. Na rust oogde het stukken feller en na een sterk eerste kwartier maakte Yoëll van Nieff de score iets draaglijker. De jonge middenvelder trof prachtig doel uit een vrije schop en gaf Dordt nieuwe moed. Het was echter FC Eindhoven dat weer toesloeg via De Groot, die dat weer met het hoofd deed uit een pass van Norichio Nieveld.

Met nog een klein half uur te spelen moest de lijstaanvoerder alles op alles zetten om niet ten onder te gaan en dat gebeurde ook. Van Nieff maakte in de 72e minuut zijn tweede van de wedstrijd, toen hij de bal met links prachtig over doelman Maik van den Kieboom heen draaide. Jesse Mayele maakte de comeback compleet met de derde voor FC Dordrecht en de zesde van de wedstrijd. Harry van den Hams team hield niet op, raakte de paal en kreeg in de laatste minuut een strafschop na Bourdouxhe's tweede geel. Van Nieff joeg die binnen en schonk FC Dordrecht de overwinning.

-
Heeft FC Dordrecht verdiend gewonnen?

Meer nieuws

Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
3
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
15
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
15

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties