Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente lijkt steunpilaar kwijt te raken: 'Dat zou een topclub zijn'

Laatste update:

Real Betis hoopt naar verluidt van die onzekerheid te profiteren door Uvini vast te leggen. "Ik weet nog niets van de mogelijke interesse van Betis, maar hopelijk komt die er wel, want het zou een topclub voor Bruno zijn. Hij heeft in Nederland een hoog niveau gehaald en Twente wil hem behouden, maar het wordt door de complexe financiële situatie niet makkelijk om de koopoptie te lichten", zegt zaakwaarnemer Stefano Castagna.

"Uvini heeft nog een contract voor één seizoen bij Napoli, dus we moeten alle opties die voorbij komen, bestuderen. Want: dat verdient de speler en daarnaast heeft hij minuten nodig", aldus de belangenbehartiger in een interview met Estadio Deportivo. Het is niet bekend hoeveel Twente moet betalen wanneer men de optie wil lichten. Uvini kwam tot dusverre tot 2 doelpunten 33 duels in De Grolsch Veste.

Denk jij dat Bruno Uvini volgend seizoen voor FC Twente speelt?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties