Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente pakt miljoenen en ziet international naar Bundesliga verkassen

Laatste update:

"Als kleine jongen droom je er altijd van om in een Europese topcompetitie te mogen spelen", reageert Jensen op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "Ik kan deze droom waarmaken met de overstap naar FC Augsburg in de Bundesliga. Ik kijk erg uit naar de nieuwe uitdaging en ik wil alles doen wat ik kan om het team te helpen hun doelen te bereiken."

"We zijn blij dat we Fredrik Jensen hebben kunnen vastleggen", zegt technisch directeur Stefan Reuter over zijn aankoop. "Hij is een jonge, getalenteerde speler die zich volgens ons goed kan ontwikkelen in deze familiaire omgeving." Augsburg eindigde de afgelopen voetbaljaargang op de twaalfde plek in hoogste Duitse klasse.

Het vertrek van de zesvoudig international komt niet uit de lucht vallen. De verhalen deden al langer de ronde dat de jongeling de stap naar de Bundesliga-club zou maken. Na de degradatie van de Tukkers had Jensen al aangegeven te willen vertrekken. In totaal speelde de aanvallende middenvelder zestig wedstrijden voor de club uit Enschede, waarin hij negen keer scoorde en zes assists produceerde.

Een goede zet van FC Augsburg?

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
12
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
9
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties