Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht heeft beet: doelman met Nederlands record tekent voor twee jaar

Laatste update:

Branderhorst was in het seizoen 2021/22 een van de uitblinkers bij de Nijmegenaren. De 1,92 meter lange goalie keepte die jaargang alle 34 Eredivisie-duels voor de club en hield daarin tien keer de nul: een prestatie die door slechts twee andere doelmannen in de competitie overtroffen werd. Lars Unnerstall (FC Twente) hield twaalf keer de nul, terwijl Remko Pasveer van Ajax zeventien keer zijn doel schoon hield. Vorig seizoen was alles anders voor Branderhorst. Cillessen keerde terug naar De Goffert en zou het hele seizoen de eerste doelman zijn.

In het TOTO KNVB Bekertoernooi kwam Branderhorst wel in actie. Zo ook op 8 februari van dit jaar, toen NEC in het kader van de achtste finales op bezoek ging bij Feyenoord. In een spectaculaire wedstrijd, die Feyenoord na een 4-4 stand na strafschoppen zou winnen, was Branderhorst één van de absolute uitblinkers. De in Tiel geboren doelman verrichtte toen liefst 23 reddingen: een Nederlands record.

Branderhorst werd bedolven onder de complimenten, maar wist dat Cillessen de eerste doelman zou blijven. "Jasper heeft nog een doorlopend contract en is gehaald als eerste keeper", liet Branderhorst de dag na de bekerwedstrijd tegen Feyenoord weten bij de NOS. "Dat begrijp ik. Maar ik wil ook spelen en als dat hier niet kan, dan moet ik verder gaan kijken. Zolang Jasper blijft, is er voor mij geen toekomst bij NEC." Branderhorst liet zijn contract aflopen en heeft in FC Utrecht nu een nieuwe werkgever gevonden.

Technisch directeur Jordy Zuidam is in zijn nopjes met de aanwinst. "Mattijs is een echte prof en beschikt over een goede mentaliteit. In Tilburg, Maastricht en Nijmegen heeft hij door de jaren heen ervaring opgedaan in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Hij is een allround keeper en werkt goed samen met zijn verdedigers. Een echte teamplayer, die heeft bewezen zijn mannetje te staan op het hoogste niveau." De 29-jarige Branderhorst begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Willem II/RKC Waalwijk. Via het eerste elftal van de Tilburgers belandde hij op huurbasis bij MVV Maastricht en NEC. Laatstgenoemde club nam hem in 2019 definitief over.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties