Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag

Laatste update:

De Duitse journalist weet te melden dat Ten Hag weer terug op de shortlist is verschenen van Bayern München, dat nog altijd geen opvolger heeft gevonden voor de vertrekkende Thomas Tuchel.

Der Rekordmeister leek vorige week beet te hebben. De club was heel dicht bij het aanstellen van Ralf Rangnick, maar de Duitser besloot trouw te blijven aan de Oostenrijkse bond.

Volgens Plettenberg hebben er in de afgelopen weken gesprekken plaatsgevonden tussen de clubleiding van Bayern en het management van Ten Hag, al zou er nog niet direct met de Nederlandse oefenmeester zelf zijn gesproken.

Ten Hag is naar verluidt nog steeds van plan om zijn tot medio 2025 lopende contract bij Manchester United uit te dienen. Als echter op korte termijn zeker wordt dat hij wordt ontslagen, staat Ten Hag open voor Bayern.

Ook twee andere niet nader genoemde clubs zouden concreet hun interesse in Ten Hag hebben getoond. Bayern overweegt momenteel verschillende opties. Onder hen dus Ten Hag, en de momenteel clubloze Julen Lopetegui.

Bayern zette in eerste instantie in op de komst van Julian Nagelsmann en Xabi Alonso, maar zij besloten bij hun huidige werkgever te blijven, respectievelijk de Duitse bond en Bayer Leverkusen. Daarop schakelde der Rekordmeister tevergeefs door naar Rangnick.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
6
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties