Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arne Slot reageert met één veelzeggend woord op treffer Ayase Ueda

Laatste update:

Hoewel Feyenoord na rust al enkele kansen creëerde, werd de bevrijdende 1-3 uiteindelijk pas in de 69ste minuut genoteerd Calvin Stengs had een werkelijk fenomenale steekpass in huis op Ayase Ueda, die via het lichaam van De Lange doel trof.

De regie van ESPN liet in de herhaling de reactie van Slot duidelijk hoorbaar voorbijkomen. "Eindelijk", zei de breedlachende trainer, die behoorlijk nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een overstap naar Liverpool.

Ueda kwam afgelopen zomer voor acht miljoen euro over van Cercle Brugge. Het scoren verloopt de stand-in van Santiago Gimenez, die vlak voor de aftrap geblesseerd afhaakte, maar moeizaam.

De 25-jarige aanvalsleider kwam in alle competities tot 33 potjes, waarin hij in totaal een kleine negenhonderd minuten, slechts twee keer tot scoren namens het elftal van Slot. Tegen Go Ahead, waar hij eindelijk weer eens aan de aftrap verscheen noteerde de Japanner dus zijn derde doelpunt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
7
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties