Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft opvolger Pusic definitief binnen: 'Het is een enorme eer'

Laatste update:

Reijnen treedt bij Feyenoord per direct in dienst als analist en adviseur technische staf van het eerste elftal. In die functie gaat hij nauw samenwerken met Slot. "Het is een enorme eer om bij Feyenoord in deze functie aan de slag te gaan", jubelt de opvolger van Pusic na het zetten van de handtekeningen.

"Zo'n kans bij een topclub komt niet snel voorbij. De prestaties en groei van Feyenoord de afgelopen jaren onder deze staf zijn indrukwekkend. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om die samenwerking verder te ondersteunen", aldus de ambitieuze Reijnen.

Ruim een maand geleden maakte Feyenoord bekend dat Pusic zijn carrière voortzet bij Shakhtar Donetsk, om de Oekraïense topclub als eindverantwoordelijke te leiden. Een hard gelag voor Arne Slot, die sinds 2019 bijna onafscheidelijk was van Pusic.

Reijnen moet Pusic nu dus bij Feyenoord opvolgen. De geboren Zwollenaar, die met Slot in het seizoen 2010/11 samenspeelde bij PEC, is sinds dit seizoen technisch directeur bij Cambuur. Feyenoord en Cambuur waren naar verluidt al enige tijd akkoord over zijn overgang. De afkoopsom die de Rotterdammers betalen is overigens onbekend.

Reijnen tekende afgelopen zomer een contract voor vier jaar bij de Leeuwarders. Hij kwam over van PEC, waar hij het afgelopen seizoen assistent-trainer was van Dick Schreuder. In totaal is Reijnen vijftien seizoenen als professioneel voetballer actief geweest. De oud-verdediger speelde in totaal 407 officiële duels voor Zwolle, AZ, SC Cambuur, FC Groningen en Maccabi Haifa.

Na het vertrek van Pusic had Slot met Sipke Hulshoff en John de Wolf nog twee gewaardeerde assistenten over. Laatstgenoemde, die zijn contract onlangs tot medio 2027 verlengde, lijkt voornamelijk te dienen als cultuurbewaker. Om die reden wil Feyenoord nog een extra kracht aan de technische staf toevoegen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties