Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan in juli commercieel vruchten gaan plukken van Giménez

Laatste update:

Hoewel Giménez pas tien interlands speelde voor Mexico (twee doelpunten, één assist), is de linkspoot reeds razend populair. De Argentijnse Mexicaan heeft een relatie met actrice Fer Serrano, die op Instagram maar liefst 282.000 volgers heeft. Giménez zelf heeft 768.000 volgers op het platform, 31.000 meer dan de club Feyenoord zelf. Krabbendam denkt daarom dat de shirtverkoop in Mexico commercieel gezien zeer interessant kan zijn.

Onlangs bleek al hoe populair Giménez in Mexico is. De spits zat op 27 maart tijdens een Nations League-duel met Jamaica (2-2) negentig minuten op de bank, tot grote onvrede bij de fans. Toen Wolverhampton Wanderers-aanvaller Raúl Jiménez werd gebracht als vervanger van Henry Martin, scandeerden een groot deel van de aanwezigen de naam van Giménez. In Mexico wordt dan ook verwacht dat de Feyenoord-spits de volgende superster wordt. Als spits van CD Cruz Azul was Giménez al zeer geliefd in het land.

Inmiddels maakt Giménez ook furore in Europa. Bij Feyenoord lijkt de aanvalsleider iedere week belangrijker te worden. In zijn debuutseizoen bij de Stadionclub staat Giménez na 38 wedstrijden op achttien doelpunten en vier assists in alle competities. Daardoor zouden onder meer Benfica, Manchester United en Sevilla zijn prestaties op de voet volgen. In Rotterdam-Zuid ligt Giménez nog vast tot medio 2026. Afgelopen woensdag gaf trainer Arne Slot aan goede hoop te hebben om zijn spits te behouden.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
9
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
21
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties