Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kijkt in zoektocht naar definitieve opvolger Aursnes rond in België

Laatste update:

Raskin komt uit de jeugd van Standard, maar verkaste in 2015 naar de opleiding van Anderlecht. Via AA Gent keerde de Belgisch jeugdinternational in de zomer van 2019 uiteindelijk terug bij les Rouches. Raskin kreeg direct een handvol kansen van toenmalig trainer Michel Preud'homme. Inmiddels is hij al enkele seizoenen een onbetwiste basisspeler op Sclessin. Raskin kwam tot nog toe tot 95 officiële duels voor Standard, waarin hij goed was voor vijf goals en dertien assists.

1908.nl maakte in september al melding van de interesse van Feyenoord in de Argentijn Máximo Perrone. De negentienjarige defensieve middenvelder ligt in zijn geboorteland nog vast tot medio 2023. In de winter hopen de Rotterdammers nog altijd een 'nummer 6' naar De Kuip te halen als definitieve opvolger van Fredrik Aursnes. Perrone speelde tot dusver 33 officiële wedstrijden voor Vélez, waarin hij drie keer trefzeker was en twee assists afleverde. De linkspoot is tevens jeugdinternational bij Argentinië.

Ook de naam van Sivert Mannsverk viel afgelopen zomer in De Kuip als eventuele opvolger van Aursnes. De twintigjarige middenvelder speelt sinds vorige zomer bij Molde, dat hem als vervanger van Aursnes overnam van Sogndal IL. Net als Aursnes heeft Mannsverk de clubleiding van Feyenoord kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Feyenoord zal Mannsverk echter niet voor hetzelfde zachte prijsje als Marcus Pedersen en Aursnes kunnen oppikken. 1908.nl sprak in eerdere berichtgeving over enkele miljoenen, terwijl Aursnes vorige zomer voor slechts 450.000 euro naar Rotterdam kwam. Voor Pedersen betaalde Feyenoord één miljoen euro.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties