Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord krijgt slecht nieuws met Spaans bod van 10,8 miljoen euro'

Laatste update:

Daniel Fava, journalist van het Argentijnse Radio La Red, meldt dat San Lorenzo in de komende uren een bod vanuit Spanje tegemoet kan zien. Real Betis is naar verluidt bereid om een bod van twaalf miljoen dollar, omgerekend 10,8 miljoen euro, neer te leggen bij de Argentijnse club. Het is goed mogelijk dat San Lorenzo bij een dergelijk bod bereid is om te onderhandelen, daar de afkoopclausule in het contract van Gaich volgens Olé 13,5 miljoen euro bedraagt.

Naast Feyenoord en Real Betis zouden ook Benfica, Everton en Lazio in de markt zijn voor Gaich. De international van Argentinië Onder-20 heeft bij San Lorenzo nog een contract tot medio 2021. Tot dusver speelde Gaich dertien wedstrijden voor de Argentijnse club, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Tot dusver maakte de jonge spits twee doelpunten in de hoofdmacht van San Lorenzo.

Gaich moet bij Feyenoord de acute problemen omtrent de spitspositie oplossen. Nicolai Jörgensen is voorlopig nog geblesseerd, terwijl Dylan Vente het moeilijk had in de eerste wedstrijden van het seizoen. De Rotterdammers werden eerder gelinkt aan Ricky van Wolfswinkel, maar de spits van FC Basel is maanden uit de roulatie door een aneurysma bij de hersenen.

Zie jij Adolfo Gaich naar Feyenoord komen?

Meer nieuws

Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
1
Haaland weet niet hoe snel hij naar binnen moet na winnen titel met Man City
0
Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
15
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
15
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
87

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties