Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Feyenoord lijkt Luciano Rodríguez te moeten vergeten na fors miljoenenbod'

Laatste update:

Eerder meldde 1908.nl al dat Feyenoord nog altijd hoopt op de zomerse komst van Rodríguez. Een transfer van de Uruguayaanse jeugdinternational naar Rotterdam-Zuid lijkt door het bod van de City Football Group steeds onwaarschijnlijker.

De kapitaalkrachtige groep wil Rodríguez inlijven voor een nog onbekende club uit het voetbalconcern. De City Football Group heeft aandelen in voetbalclubs in diverse landen. Onder meer Manchester City, New York City, Girona FC, Troyes AC en Lommel SK vallen onder de Engelse holding.

Naast het bod van 15 miljoen euro is de City Football Group bereid om aan de persoonlijke eisen van Rodríguez te voldoen. De buitenspeler zelf zou liefst twintig procent van de transfersom ontvangen. Daarnaast kan de Uruguayaan bij de City Football Group rekenen op een vorstelijk jaarsalaris.

Rodríguez ligt bij zijn club Liverpool Montevideo nog tot december 2027 vast. Naast de City Football Group en Feyenoord hoopt het Argentijnse River Plate nog altijd op zijn handtekening. Eerder liet Rodríguez al weten gevleid te zijn door de biedingen van de Argentijnse grootmacht en Feyenoord.

Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Rodríguez ver onder het bod van de City Football Group. Volgens de gerenommeerde Duitse website is de rechtspoot slechts 4,5 miljoen euro waard.

Rodríguez debuteerde als profvoetballer bij Progreso, waar hij in 54 officiële wedstrijden goed was voor 7 doelpunten en 2 assists. Liverpool Montevideo nam de buitenspeler in januari 2023 voor zo'n 500.000 euro over.

Met zijn huidige werkgever werd Rodríguez in 2023 direct landskampioen. Inmiddels staat de teller op 41 officiële duels namens Liverpool Montevideo, waarin hij goed was voor 12 doelpunten en 6 assists.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties