Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord stalt talentvolle Lennard Hartjes definitief elders in de Eredivisie

Laatste update:

Maandag meldde de veelbelovende middenvelder zich in Kralingen voor de nodige fysieke tests. De rechtspoot sluit direct aan bij de selectie van trainer Marinus Dijkhuizen. PEC was dicht bij de komst van Hartjes, die graag had willen spelen onder Dick Schreuder. Zijn plotselinge vertrek naar het Spaanse CD Castellón gooide echter roet in het eten, waardoor Feyenoord Hartjes slechts vijf kilometer verderop stalt.

In het afgelopen seizoen speelde Hartjes op huurbasis voor Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie. De controleur kwam in 34 officiële wedstrijden in actie voor de Limburgers en was goed voor 3 doelpunten en 1 assist. Bij Excelsior mag de in Spijkenisse geboren middenvelder zich nu op een hoger niveau bewijzen. Hartjes staat daarmee voor zijn Eredivisie-debuut, daar hij namens Feyenoord enkel in Europese wedstrijden in actie kwam. De teller staat momenteel op twee wedstrijden in de hoofdmacht van de Stadionclub.

Excelsior hoopt naast Hartjes nog een tweede Feyenoorder binnen te halen. Rechtsback Mimeirhel Benita geniet ook belangstelling van de Kralingers. Volgens 1908.nl voerde de jeugdinternational reeds positieve gesprekken met technisch directeur Niels van Duinen, maar zit hij momenteel nog in de wachtkamer. Feyenoord wil eerst meer duidelijkheid hebben over Lutsharel Geertruida en Marcus Pedersen, alvorens Benita een huurtransfer naar Excelsior kan maken. De verwachting is momenteel wel dat de back komend seizoen in het Van Donge & de Roo Stadion gaat spelen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Is Lennard Hartjes een versterking voor Excelsior?

Meer nieuws

De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
14
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
4
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties