Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord wacht clash met Partizan: 'Verwacht dat Ajax-fans me steunen'

Laatste update:

Menig verruilde FC Twente afgelopen zomer voor Partizan en weet dat er donderdag tijdens de heenwedstrijd in Servië veel ogen op hem gericht zullen zijn. "Veel mensen uit Nederland belden me op en wensten me succes. De wedstrijd wordt live uitgezonden op de Nederlandse tv, fans van Ajax zullen er ook naar kijken en ik verwacht dat ze mij zullen steunen", zegt Menig, die een verleden bij de Amsterdammers heeft, op de clubsite van Partizan.

De voormalig aanvaller van Ajax, PEC Zwolle en FC Twente kan zich de duels met Feyenoord in de Eredivisie nog goed herinneren. "Ze zorgen voor een aparte sfeer, het is vergelijkbaar met de eeuwige derby van Belgrado.In mijn ogen hebben ze de beste sfeer in Nederland", vertelt Menig enthousiast. "Vrienden en familie zullen proberen naar Belgrado te komen, maar ze zullen ook zeker naar Rotterdam komen voor de return."

Menig mag afgelopen zomer een transfer hebben gemaakt naar Partizan, hij volgt de Eredivisie daarentegen nog altijd op de voet. Zo ziet de aanvaller ook dat er bij Feyenoord onder Slot het nodige is veranderd. "Ze hadden een goed thuisrecord en uit juist wat problemen, maar onder de nieuwe trainer gaat het echt goed. Feyenoord speelt nu zowel thuis als uit goed. Ik denk dat het goed is dat we de heenwedstrijd thuis spelen, we kunnen een goed resultaat behalen in Belgrado en dat meenemen naar Rotterdam."

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
22
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties