Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil aanvaller strikken voor komend seizoen en plant gesprek in

Laatste update:

Te Kloese maakt er geen geheim van dat Feyenoord hoopt op een langer verblijf van Minteh. "Newcastle United komt in april daarover praten. Hij wordt steeds beter. Zijn snelheid is ongelooflijk en hij is nog heel jong." Volgens het AD zijn the Magpies zeer tevreden over de ontwikkeling die Minteh doormaakt in De Kuip.

Minteh was een van de gevaarlijkste aanvallers tijdens het topduel tussen PSV en Feyenoord.

Zo ziet Newcastle United onder meer dat Minteh steeds beter wordt in het drukzetten, een belangrijke kwaliteit voor buitenspelers in de Premier League. Afgelopen zondag tegen koploper PSV (2-2) snoepte de pijlsnelle Minteh op die manier de bal af van Olivier Boscagli, om vervolgens doelman Walter Benítez te omspelen en de 1-1 binnen te schuiven.

Arne Slot sprak zich een tijd geleden al lovend uit over Minteh. "Ik denk dat er nog heel veel rek in hem zit. Ik weet dat er opiniemakers zijn die vinden dat hij oogkleppen op heeft. Dat vind ik juist niet, hij ziet vaak heel goed wat er om hem heen gebeurt. Hij heeft meer gevoel voor het herkennen van wie wanneer vrij staat, dan men vindt. Maar dat er ruimte voor verbetering is, dat erken ik ook."

Minteh speelde sinds zijn komst afgelopen zomer 1.309 minuten voor Feyenoord, verdeeld over 27 optredens. Daarin was de Gambiaan goed voor zeven doelpunten en drie assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo'n 8 miljoen euro. Dat is precies het bedrag dat Newcastle United in juli overmaakte aan Odense Boldklub om Minteh tot medio 2028 vast te leggen.

De negentienjarige Minteh werd deze week opgenomen in het Elftal van de Week van Voetbalzone, wat zorgde voor behoorlijk wat kritiek. Zelden waren de meningen zo verdeeld over een talent in de Eredivisie. Mario Been weet Minteh in gesprek met journalist Mikos Gouka mooi te omschrijven.

"Snelle spelers zijn vaak langzame denkers. Elke linksback die tegen Minteh moet spelen zal 's nachts wakker liggen van zijn snelheid, maar hij doet soms dingen dat ik denk: doe nou even je hoofd omhoog en kijk beter", aldus Been tegenover de ochtendkrant. Volgens het AD ziet Feyenoord in Minteh een speler die volgend seizoen de dubbele cijfers kan aantikken qua doelpunten en assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
1
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
14
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
7
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties