Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna Sittard countert: 'Spelen er bij Chelsea dan alleen Engelsen?'

Laatste update:

Met Isitan Gün hebben de Limburgers een Turkse eigenaar. Ook de man die verantwoordelijk is voor alle aankopen, technisch directeur Mustafa Aztopal, is Turks. Aztopal, een voormalig scheidsrechter uit de Turkse tweede divisie, vindt de diversiteit aan nationaliteiten in de selectie geen enkel probleem. "Spelen er bij Chelsea dan alleen Engelsen?", vraagt hij zich af in gesprek met de ochtendkrant. "Volgens mij bijna niet één. Gaat het ook niet om."

"Voetbal is een universele sport. Een profclub werkt niet lokaal. Waar een speler vandaan komt, maakt niet uit", benadrukt de beleidsbepaler van Fortuna. Afgelopen zomer bleek Aztopal bereid om ver te gaan voor de aanwinsten. Men troefde Excelsior af, door een veel hogere huursom te betalen voor Reading-aanvaller Andrija Novakovich, en Diemers liet NAC Breda links liggen omdat het financiële plaatje in Sittard beter was.

"Voor sommige spelers zijn we inderdaad ver gegaan om ze te halen", erkent Aztopal. "Juist omdat we, gezien ons beperkte budget, per se de juiste versterkingen wilden." De technisch directeur geeft echter aan dat de sportieve ambities van Fortuna ook aantrekkingskracht hebben op potentieel nieuwe spelers. "We hebben verteld waarin we zelf geloven. En dat is dat Fortuna een stabiele eredivisieclub kan worden. En voorlopig bewijzen we ook goed mee te kunnen." Fortuna neemt het zaterdagavond voor eigen publiek op tegen Ajax.

-
Gaat Fortuna Sittard het Ajax zaterdagavond lastig maken?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
20
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties