Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna weet zich alsnog te versterken met makkelijk scorende Feyenoorder

Laatste update:

Feyenoord zou daarbij het recht behouden om de koopoptie op Bassett na dit seizoen te lichten. De Rotterdammers kunnen de aanvallende middenvelder dan voor een bedrag van circa 1,5 miljoen euro definitief overnemen van de Rapids. Afgelopen zondag viel Bassett in het uitduel met Vitesse (5-2 winst) in de 84e minuut in voor Danilo. De Rotterdammers hopen dat de Amerikaan bij Fortuna veel ervaring kan opdoen in de Eredivisie.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium 1908.nl bekijkt Feyenoord de transfermarkt voor eventuele vervangers voor Bassett. De Amerikaan speelde nog niet veel officiële wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdamse club. In totaal kreeg hij in acht duels slechts 89 speelminuten. In oefenwedstrijden liet Bassett wel al vaak zien dat hij makkelijk scoort. Zo was hij dinsdagmiddag nog trefzeker in de met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd in De Kuip tegen FC Dordrecht.

In de voorbereiding was Bassett al twee keer eerder trefzeker in de wedstrijden tegen NAC Breda (6-1 winst) en Osasuna (1-2 verlies). Bassett is een aanvallende middenvelder met veel loopvermogen die graag opduikt in het zestienmetergebied van de tegenstander. Mogelijk heeft Feyenoord zijn vervanger al in huis met Noah Naujoks, die dezelfde rol zou kunnen vervullen binnen de selectie van Arne Slot. De twintigjarige Naujoks debuteerde afgelopen zondag tegen Vitesse en liet in de jeugd zien ook een neusje voor de goal te hebben. Naujoks was daarnaast aanvoerder van meerdere jeugdelftallen bij Feyenoord.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
8
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties