Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraser zet duo van Vitesse de wacht aan: 'Ik heb ook mijn grenzen'

Laatste update:

"Niemand kan tien minuten later beginnen dan de rest", zegt Fraser in de Gelderlander. "Soms zie ik ze ook een tijdje niet meedoen. Dat kostte me in het geval Dabo tegen Excelsior een wissel. In die fase na rust kreeg Excelsior drie kansen op rij. Hij was niet bij de les. Maar ook Faye heeft een prikkel nodig."

Vitesse verloor twee van de laatste drie Eredivisie-duels en de zevende plek loopt derhalve gevaar. Het duel met VVV is daardoor enorm belangrijk geworden. "Ik heb dit seizoen mijn loyaliteit naar de spelers getoond", stelt Fraser. "Iedereen heeft volop krediet gekregen. Maar ik heb ook mijn grenzen. Ik moet presteren met Vitesse. Wij moeten aan het einde van het seizoen de play-offs halen."

Fraser liet Karavaev op de training als back trainen, zowel op rechts als op links. Hij erkent dat het een serieuze optie is. " Dabo en Faye staan model voor Vitesse. We zijn wisselvallig. Dat vertaalt zich in de resultaten en daardoor is onze speelruimte zo'n beetje op."

-
Wat doet Vitesse tegen VVV-Venlo?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties