Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dani Alves feest één dag na zijn vrijlating tot 5 uur 's ochtends in zijn villa

Laatste update:

Op 22 februari jongstleden werd Alves schuldig bevonden aan het verkrachten van een vrouw in een toilet van een nachtclub in Barcelona eind december 2022. De Catalaanse rechtbank oordeelde dat Alves voor vier jaar en zes maanden achter tralies moet zitten, nadat het Spaanse Openbaar Ministerie een gevangenisstraf van negen jaar en een schadevergoeding had geëist.

Geen van de procederende partijen was eind februari tevreden met de rechterlijke uitspraak. Het kamp van de voormalig voetballer heeft de aantijgingen meerdere keren ontkend, al waren Alves' verklaringen niet altijd waterdicht en paste hij ze meerdere keren aan.

In afwachting van de behandeling van het hoger beroep vroeg Alves om een tijdelijke vrijlating en de rechter besloot dat de Braziliaan zijn beroep in vrijheid mocht afwachten voor een borgsom van één miljoen euro.

Deze borgsom werd uiteindelijk ook betaald. Aan de vrijlating hangen wel enkele voorwaarden. Zo moet Alves zijn Braziliaanse én Spaanse paspoort inleveren, zodat hij het Iberische schiereiland niet kan verlaten, en mag hij niet in de buurt van het slachtoffer komen.

Feestende Alves


Na het verlaten van de gevangenis ging Alves volgens verschillende Spaanse media direct naar zijn woning in de Catalaanse gemeente Esplugues de Llobregat. De krant Sport schrijft dat hij de villa daarna niet zou hebben verlaten. Maandagavond kreeg de Braziliaan bezoek van twee vrienden, die beiden een capuchon droegen. Zij weigerden om vragen te beantwoorden van de media die zich rondom de woning van Alves hadden verzameld.

Dinsdag, de dag na zijn vrijlating, vierde Alves de verjaardag van zijn vader in een restaurant in Barcelona, waarna het feest met enkele vrienden werd voortgezet in de villa van de momenteel clubloze voetballer. Volgens de Spaanse televisiezender Telecinco zou het er pas na vijf uur in de ochtend rustig zijn geworden.

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
26
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties