Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray lijkt plek voor Van de Beek in te ruimen na verkoop ex-AZ'er

Laatste update:

Voor Van de Beek is er geen rol weggelegd bij Manchester United, waardoor de club hem nog probeert te verkopen. Een transfer naar Saudi Arabië, waar de markt deze donderdagavond om 20:00 uur sluit, lijkt in ieder geval uitgesloten. Een transfer naar Turkije, waar de transfermarkt nog tot het einde van 15 september is geopend, lijkt zodoende de enige realistische optie voor Van de Beek. Galatasaray en Fenerbahçe hebben allebei interesse in de voormalig Ajacied, maar lijken geen haast te maken.

De twee topclubs uit Istanbul weten namelijk dat United graag van Van de Beek af wil. Het maakt dat the Red Devils geen bijzonder goede onderhandelingspositie hebben en daar hopen Gala en Fener van te profiteren door de vraagprijs naar beneden te forceren. Dat United geen toekomst ziet in Van de Beek, bleek onlangs bij de bekendmaking van de Champions League-selectie van Man United. Daarin was geen plek voor de negentienvoudig Oranje-international. Op 13 september maakt de FA de definitieve selecties voor de Premier League bekend. 25 spelers is dan, net als voor de Champions League, het maximale aantal.

Alles overziend is het een pijnlijke situatie voor Van de Beek, die volgens Transfermarkt een marktwaarde van 13 miljoen euro vertegenwoordigt. In de zomer van 2020 betaalde United nog 39 miljoen euro voor zijn diensten aan Ajax. Sindsdien kwam Van de Beek tot 60 officiële duels in het shirt van de Engelse grootmacht, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 2 assists. Tussendoor speelde de middenvelder op huurbasis voor Everton. Van de Beek, die ook kampte met zwaar blessureleed, speelde zijn laatste interland in maart 2021.

Midtsjø
Midtsjø gold tussen de zomers van 2017 en 2022 als vaste kracht op het middenveld bij AZ. De Noor vertrok voor 3,5 miljoen euro naar Galatasaray, waar hij tot medio 2025 tekende en in totaal 28 keer voor speelde. Daarin was hij goed voor twee goals en hetzelfde aantal assists. Midtsjø bezorgde Galatasaray onlangs nog een belangrijke zege in de heenwedstrijd van de play-offs van de Champions League. De Noor deed Molde FK in Noorwegen veel pijn met de winnende treffer in blessuretijd (2-3). Tijdens de terugwedstrijd in Istanbul (2-1) en de uitwedstrijd bij Gaziantep (0-3) was hij er al niet meer bij.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties