Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami

Laatste update:

Inter Miami won dus met ruime cijfers, maar halverwege het duel in het Lockhart Stadium leek het daar nog helemaal niet op uit te draaien. Dante Vanzeir opende de score na een halfuur, waardoor de bezoekers uit New York met een 0-1 voorsprong gingen rusten. Na rust kwam Red Bulls er echter niet meer aan te pas.

Kort na de hervatting had Messi een fraaie assist in huis op Matías Rojas, die beheerst de 1-1 binnentikte. Slechts twee minuten later profiteerde Messi zelf optimaal van geschutter in de defensie van New York Red Bulls: 2-1. Met een uur spelen op de klok wist Messi de ingevallen Rojas opnieuw te bereiken en de aanvallende middenvelder uit Paraguay liet niet na om zijn tweede goal te maken: 3-1.

Daarmee was het verzet van de Red Bulls wel gebroken en was het tijd voor Suárez om te schitteren. De goaltjesdief uit Uruguay vergrootte de voorsprong van Miami, met opnieuw Messi als aangever. Na fraai combineren met Messi wist Suárez even later opnieuw te scoren, tot grote vreugde van de fans van Inter Miami.

Suárez was niet meer te stoppen en maakte zijn hattrick binnen dertien minuten compleet. Emil Forsberg deed namens New York Red Bulls nog iets terug in blessuretijd: hij benutte een strafschop. Desondanks stapten de bezoekers met een zware nederlaag van het veld in Zuid-Florida.

Records


Messi (36) brak met zijn glansrijke optreden twee records in de Major League Soccer. De Argentijnse sterspeler. Het kwam namelijk nog niet eerder voor dat een speler vijf assist verzorgde in één wedstrijd. Daarnaast slaagde tot nu toe geen enkele speler erin om bij zes goals in één wedstrijd betrokken te zijn.

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties