Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Geen gemakkelijke opdracht, maar wij zouden wel van dit Liverpool winnen'

Laatste update:

"Het verhaal van Liverpool is ongelooflijk", deelt Lehmann complimenten uit bij de uitreiking van de Laureus World Sport Awards in Berlijn. "Het is een fantastisch elftal, dat op organisatorisch gebied enorm goed in elkaar zit, al hebben ze over geluk soms niet te klagen. Dat is echter geen kritiek. Wij hadden bij Arsenal soms ook geluk. Ik geloof er heilig in dat je door hard werk geluk afdwingt."

Lehmann verlegt de aandacht weer naar Liverpool. "Ze hebben nu de kans om uit te groeien tot Invincibles", concludeert de voormalige sluitpost. "Ik denk dat alleen Manchester City ze daar vanaf kan houden." Het elftal van manager Josep Guardiola krijgt op 4 april bezoek van Liverpool, dat tegen die tijd wellicht al kampioen is. De voorsprong op Manchester City bedraagt 25 punten, al heeft de koploper in de Premier League wel een wedstrijd meer gespeeld.

Jürgen Klopp: 'Ik verdiende die gele kaart'

In de optiek van Lehmann profiteert Liverpool optimaal van het feit dat de Premier League tegenwoordig minder sterk is dan zestien jaar geleden. "Sommige teams hebben al verloren voordat ze tegen Liverpool moeten aantreden. Ik wil hun succes niet naar beneden halen, want het is duidelijk dat ze een geweldig elftal hebben. Ze hebben pas één keer gelijkgespeeld, dat maakt het nog specialer. Ik denk echter wel dat wij met het Arsenal van toen van dit Liverpool zouden winnen."

"Geen gemakkelijke opdracht, maar ik vind wel dat we met dat elftal van Arsenal meer individuele klasse hadden dan het huidige Liverpool. Vergelijken is altijd moeilijk, maar als ik kijk naar de individuele kwaliteiten en de snelheid die we destijds bezaten, dan zijn wij in het voordeel", aldus Lehmann, die het ook lastig vindt om Arsène Wenger met Jürgen Klopp te vergelijken. "Wenger was 22 jaar lang succesvol. Maar Klopp heeft Liverpool zo verbouwd dat ze beiden trots mogen zijn."

Welk elftal vind jij beter?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
43
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties