Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV is concreet en mag dromen van tijdelijke komst 18-jarig toptalent

Laatste update:

Wanner speelde al enkele wedstrijden in de Bundesliga en kwam in het seizoen 2022/23 ook tweemaal uit in de Champions League. Tijdens het recente seizoen speelde de aanvallende middenvelder op huurbasis voor SV Elversberg, dat zijn competitiewedstrijden afwerkt in de 2. Bundesliga.

Elversberg besloot de voetbaljaargang op de elfde positie en Wanner maakte een uitstekende indruk. Hij kwam in totaal tot 28 competitiewedstrijden, waarin hij goed was voor zes doelpunten en vier assists.

Volgens Plettenberg is er door meerdere clubs bij Bayern aangeklopt om Wanner komend seizoen te huren, omdat zijn uitleenbeurt aan Elversberg 'een groot succes' was. De Duitse journalist schrijft dat PSV concrete interesse heeft getoond voor het toptalent. Bayern staat er naar verluidt voor open om Wanner opnieuw te verhuren zodat hij elders vlieguren kan maken.

Wanner heeft alle jeugdelftallen van de Duitse nationale ploeg doorlopen, maar hij kan er ook nog voor kiezen om interlands namens Oostenrijk te gaan spelen. Het definitieve besluit heeft de spelmaker nog niet genomen.

In maart maakte Sky Deutschland bekend dat Bayern München erg tevreden is over de ontwikkelingen van de tiener, die nog over een contract tot medio 2027 beschikt in Beieren.

Malik Tillman


PSV hoopt dus opnieuw zaken te doen met Bayern. In de zomer van 2023 werd Malik Tillman al op huurbasis overgenomen van der Rekordmeister. De Amerikaans international groeide onder Peter Bosz uit tot een onbetwiste basisspeler, waarna de koopoptie in het contract werd gelicht. Tillman ligt nu tot medio 2028 vast in het Philips Stadion.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
28
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
28
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties