Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geen zorgen om Kökçü: 'Hij kreeg als 19-jarige al flink wat voor zijn kiezen'

Laatste update:

Ozan werd dinsdagavond de matchwinner voor Eindhoven in het TOTO KNVB Beker-duel met Willem II (1-0 winst). Zijn doelpunt vierde de middenvelder met een vinger op zijn mond, al ging dat niet over de commotie die was ontstaan in de rel omtrent zijn broer. "Deze was tegen mijn vader. Bij dezen ook excuses naar mijn vader. Ik wil niet respectloos zijn, maar we hadden het een beetje met elkaar aan de stok vrijdag. Hij stond net langs de lijn en ik heb hem een knuffel gegeven", onthulde Kökçü na afloop voor de camera's van ESPN.

Meer: Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor

Orkun liet zich, ondanks de mediastorm die is ontstaan, gewoon zien in het Jan Louwers Stadion om zijn oudere broer te steunen. Ozan vindt het belangrijk dat zijn jongere broertje, die in uitstekende vorm is bij Feyenoord, gewoon doorgaat en zijn ding blijft doen. Hij verwacht dan ook niets anders. "Orkun kreeg als negentienjarige al flink wat voor zijn kiezen en daar word je hard van. Nu is hij 21 en mentaal zó sterk." Feyenoord-aanvoerder Kökçü staat ondanks zijn leeftijd al op 142 officiële wedstrijden voor de Rotterdamse club, waarin hij goed was voor 25 doelpunten en 24 assists. Feyenoord-supporters leverden in het verleden regelmatig felle kritiek op het spel van de zeventienvoudig international van Turkije.

Ozan hoopt dat de storm snel zal gaan liggen rondom zijn broertje. "We moeten het niet groter maken dan het is. Hij verwoordde het goed en heeft er geen slechte bedoelingen mee. Sommigen reageerden teleurgesteld, anderen sturen positieve berichten. Ik heb begrip voor beide kanten. Respect naar elkaar toe is gewoon het allerbelangrijkste." Zaterdagmiddag komt Orkun voor het eerst weer in actie tijdens de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Fortuna Sittard.

Eredivisie
Feyenoord
1 - 1
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
0
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto'
0
'Voormalig Feyenoorder stuurt tweelingbroer om te spelen bij Dinamo Bucharest'
4
'Ajax komt er niet uit met Chivu, maar komt dichter bij akkoord met Farioli'
17
Bayer Leverkusen maakt er vijf en breidt ongeslagen reeks uit naar vijftig (!)
4
El Ahmadi: 'Hij moet mee met Nederlands elftal naar EK'; Perez is het oneens
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties