Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gefrustreerde Giménez laat zich van slechtste kant zien tijdens nederlaag Mexico

Laatste update:

Naast Giménez startte Ajacied Edson Álvarez in de basis bij Mexico. Ook Julián Araujo, die bij Feyenoord op het wensenlijstje zou staan, kreeg een basisplek. Na twee invalbeurten kreeg Giménez de kans om zich te bewijzen, maar het reeds geplaatste Mexico beleefde een teleurstellende avond in Californië. Halverwege de eerste helft kopte Hazem Shehata de 0-1 binnen, waarbij doelman Guillermo Ochoa er niet goed uitzag. Vervolgens wisten de Mexicanen de rug niet meer te rechten.

Giménez pakte in de tweede helft alsnog de hoofdrol, maar deed dat niet met zijn voetballende kwaliteiten. Nadat hij even daarvoor een grote kans miste, liet hij zijn frustraties de vrije loop. Terwijl de bal niet in de buurt was belandde Giménez in een handgemeen met een verdediger van Qatar, die hij vervolgens een tik uitdeelde. Zijn directe tegenstander ging vervolgens met veel theater naar de grond, maar dat deed Giménez een fractie later ook toen hij een licht duwtje kreeg van een andere verdediger. Uiteindelijk werd de Feyenoord-spits bestraft met een gele kaart. Mexico is door naar de volgende ronde, waardoor de Eredivisionisten zich nog later zullen melden bij hun clubs.

Verenigde Staten - Trinidad en Tobago 6-0
De Verenigde Staten, dat de vorige editie van de Gold Cup wist te winnen, schoot zich zondagnacht glansrijk naar de groepswinst in Groep A. Jesus Ferreira wist zijn tweede hattrick van het toernooi te noteren tijdens een 6-0 zege op Trinidad en Tobago. De spits van FC Dallas deed dat al voor rust, terwijl Cade Cowell, Gianluca Busio en Brandon Vazquez in het tweede bedrijf hun duit in het zakje deden. Team USA won in Charlotte voor de tweede keer op rij met zes doelpunten verschil.

Concacaf Gold Cup
Mexico
0 - 1
Qatar
Had dit een rode kaart moeten zijn voor Giménez?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties