Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Geldwolf' Donnarumma kan ludieke actie van Curva Sud AC Milan verwachten

Laatste update:

Het feit dat Donnarumma transfervrij uit de Italiaanse modestad vertrok, heeft kwaad bloed gezet bij de tifosi van Milan. De club had er alles aan gedaan om Donnarumma binnenboord te houden, maar het jeugdproduct besloot ondanks een aanbod van ongeveer 150.000 euro per week te opteren voor een vertrek naar Parijs.

Donnarumma was sinds 2013 actief in de jeugdopleiding van Milan, waarvoor hij uiteindelijk 251 wedstrijden in het eerste keepte. Donnarumma brak al op zeer jonge leeftijd door en werd jarenlang gezien als de beste jonge doelman die er op dat moment rondliep. Van een contractverlenging wilde de inmiddels 24-jarige sluitpost echter niets weten.

Donnarumma werd altijd verweten dat hij wegens een hoger salaris in Frankrijk de overstap naar PSG maakte. Ultra's van de Curva Sud van Milan zijn daarom dinsdagavond van plan om vals geld naar beneden te gooien. Daarop is een afbeelding van Donnarumma te zien met de tekst 'mercenario', oftewel 'huurling'. Het briefje wordt omgeven door het getal 71. Dat getal staat voor 'man zonder waarden'.

Donnarumma zelf heeft zich nog nooit echt uitgesproken over zijn redenen om Milan te verlaten. Twee weken geleden, voor PSG - Milan, probeerde Sky Italia een antwoord bij hem los te peuteren. Zonder succes. "Twee jaar lang heb ik kritiek gekregen en het doet pijn, gezien wat ik al die jaren aan Milan heb gegeven, tot op de laatste dag."

"Het wordt een bijzondere wedstrijd. Er komt een moment om alles uit te leggen. Op dit moment valt er niets anders te zeggen. Er is een wedstrijd te spelen en te winnen. Ik ben gefocust op de wedstrijd, maar de emotie is er zeker." Twee weken geleden nam Donnarumma het al op tegen zijn oude liefde. PSG bleek toen in eigen stadion met 3-0 te sterk.

Donnarumma deed de hele wedstrijd mee en hield dus ook zijn doel schoon. PSG kan dinsdagavond een grote stap richting overwintering in de Champions League zetten. Bij een zege komt PSG op negen punten uit vier duels terecht. Milan, dat op twee punten staat in Groep F, moet eigenlijk winnen. Het duel in San Siro begint om 21:00 uur.

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
5
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
46
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
1
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties