Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gijp ziet 'ventje van 14' bij Ajax: 'Kan niet tegen een Premier League-club'

Laatste update:

"Dat IJslandse jochie… Dat kan je niet tegen een Premier League-club laten spelen", begint Van der Gijp. "Dat ventje heeft een koppie alsof hij veertien jaar is. Daar is niets mis mee, maar die Engelsen denken: wat is dit? Dat kan niet joh!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Johan Derksen sluit zich bij zijn collega aan. "Zo'n Engelsman vraagt aan hem in dat rijtje in de gang: 'Mag jij zolang opblijven?'" Van der Gijp herhaalt zichzelf nog een keer. "Dit kan niet joh." Hlynsson speelde in Birmingham de volledige wedstrijd uit.

In het spelersrapport van Voetbalzone kwam Hlynsson er relatief goed vanaf met een 5,5. "Net als Taylor wist ook Hlynsson geen vuist te maken. De IJslander kwam door de blessure van Kaplan als rechtervleugelverdediger te spelen en moest zich daardoor vooral beperken tot verdedigen. Hlynsson schreeuwde kort na rust nog wel om een strafschop, maar kreeg deze niet."

Hlynsson is dit seizoen een van de lichtpuntjes in de selectie van Ajax. De rechtspoot was nooit het grootste talent in de jeugdopleiding, maar pakte in de laatste wedstrijden onder Maurice Steijn zijn kans in Amsterdam.

Inmiddels staat de teller voor Hlynsson op 32 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Daarin was de enkelvoudig international van IJsland goed voor 8 doelpunten en 3 assists. Volgens Transfermarkt is Hlynsson momenteel 5 miljoen euro waard. Bij Ajax ligt de middenvelder nog vast tot medio 2026.

Van 't Schip


Volgens Derksen valt trainer John van 't Schip niets aan te rekenen. "Johnnie is een aardige gozer, maar heeft als trainer nooit ergens iets gepresteerd. Hij heeft nog nooit een elftal beter laten voetballen. Dit kwam nu even goed uit voor hem en Ajax, dus ze vielen elkaar in de armen. Voor overbrugging is dit prima, maar nu moet Ajax heel goed kijken naar een trainer die iets kan opbouwen.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties