Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Goed nieuws voor Feyenoord: 'Blessure Calvin Stengs valt mee'

Laatste update:

Journalist Marcel van der Kraan van De Telegraaf brengt zaterdag het goede nieuws. "Een zucht van verlichting bij Feyenoord. Uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat Calvin Stengs ondanks veel pijn bij een tackle van Groningen-verdediger Marvin Peersman geen ernstige schade aan zijn rechterknie heeft opgelopen."

Stengs werd in de slotfase van de halve finale tegen Groningen uit de wedstrijd geschopt door Peersman en moest per brancard van het veld. De middenvelder voelde meteen dat het mis was na de tackle van de linksback en greep onmiddellijk naar zijn knie. Stengs kermde het uit van de pijn en verliet al huilend per brancard het veld onder luid applaus van Het Legioen.

Stengs stond in het verleden al eens veertien maanden aan de kant wegens een zware knieblessure, waardoor trainer Arne Slot vreesde voor het ergste. De succescoach sprak vrijdag tijdens de persconferentie nog lovend over Stengs. "Calvin is de enige echt creatieve middenvelder, een passende speler."

Slot is dit seizoen erg voorzichtig met Stengs, zo onthulde hij. "We hebben geprobeerd om hem af en toe minder te laten spelen om hem te sparen. Qua belasting ging dat goed, maar je kunt niets doen aan zo'n tackle zoals donderdag."

Feyenoord nam Stengs afgelopen zomer voor 6 miljoen euro over van OGC Nice. Dat de linkspoot direct van waarde is geweest voor de regerend landskampioen, is ook te zien aan zijn gestegen waarde op Transfermarkt. Volgens de gerenommeerde Duitse website is Stengs inmiddels 15 miljoen euro waard.

Sinds zijn komst naar Feyenoord speelde Stengs al 34 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 7 doelpunten en 14 assists. De middenvelder annex rechtsbuiten hoopt komende zomer met Oranje actief te zijn op het EK, maar ontbrak na donderdag logischerwijs in de voorselectie van bondscoach Ronald Koeman. Achtvoudig international Stengs was tijdens de laatste interlandperiode driemaal trefzeker in het uitduel met Gibraltar (0-6 winst).

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties