Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Govou haalt fel uit naar Lyon: 'Overschatte spelers en incompetent duo'

Laatste update:

"We moeten niet meteen alles overboord gooien. We zijn erg teleurgesteld met deze vierde nederlaag op rij, maar ik ben niet hier om een revolutie te starten", zo zei Aulas tegen L'Equipe. Voor het eerst in dertig jaar leed Lyon vier competitienederlagen op rij, dus dat er donkere wolken boven Bosz hangen is logisch. Aulas wil echter niet alleen de trainer de schuld geven. "De vier nederlagen op rij mogen op het conto worden geschreven van de spelers, de trainer én de president." Hij stipt ook aan dat het niet meehelpt dat sterspelers Alexandre Lacazette en Corentin Tolisso in slechte vorm verkeren.

Oud-Lyon-speler Govou is in L'Equipe minder mild. "Lacazette is geen leider", zo begint hij. "Ik ben dol op hem als speler, maar ik weet niet zeker of hij het type is dat zich in de kleedkamer roert. Hij is best stil." Ook ziet Govou veel spelers bij Lyon die het 'niet waard zijn om voor l'OL te spelen'. "Ik zeg al drie of vier jaar dat deze spelers overschat worden." Hij ziet Lyon dan ook niet in de top vier eindigen, maar Bosz ontslaan is ook geen oplossing.

"Ik heb hem (Bosz, red.) lang verdedigd, maar nu kan ik dat niet meer. Hem ontslaan is echter geen optie. Een nieuwe trainer kan niet toveren. Je moet accepteren dat het doodloopt. Lyon eindigt zo niet bij de eerste vier. Ze kunnen veranderen wat ze willen, maar vier nederlagen in negen wedstrijden is geen toeval", zo klinkt het hard.

De laatste duiten in het zakje waren voor hoofd scouting Cheyrou en technisch directeur Ponsot. Volgens de zevenvoudig Frans kampioen zijn zij 'incompetent'. "Aulas wordt omringd door incompetente mensen. Ponsot is ongeschikt voor deze rol. Cheyrou vind ik een goede kerel, maar hij heeft geen netwerk zoals Gérard Houllier dat bijvoorbeeld wel had."

Meer nieuws

Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
4
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
18
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties