Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Greenwood heeft om twee heldere redenen geen zin in terugkeer bij Man United

Laatste update:

Eerder deze maand ging Ratcliffe tegenover Britse media in op de situatie van Greenwood. De miljardair benadrukte dat de beslissing over de toekomst van de aanvaller 'een nieuwe' zal zijn. "Zeker weten. We zullen een beslissing nemen en we zullen die verantwoorden. Hij is een speler van Manchester United en wij zijn verantwoordelijk voor het sportieve beleid. Het is vrij duidelijk dat we een beslissing zullen moeten nemen. Er is nu nog geen beslissing genomen."

The Athletic schrijft woensdag dat Greenwood echter niet staat te wachten op een terugkomst bij zijn voormalig werkgever, aangezien hij het Manchester United kwalijk neemt dat de club hem niet meer in bescherming nam in de tijd dat de rechtszaak rondom zijn persoon gaande was. "Greenwood vond dat Manchester United hem beter had kunnen steunen tijdens de zaak", schrijft The Athletic.

Daarnaast vreest de 22-jarige aanvaller voor de reactie vanuit Engeland indien hij terugkeert naar de Premier League. "Greenwood realiseert zich dat hij met grotere druk en meer toezicht te maken zal krijgen als hij terugkomt. Er wordt gezegd dat hij geen groot verlangen koestert om weer voor Manchester United te spelen."

Indien Ratcliffe en Manchester United tot de conclusie komen dat een terugkeer van Greenwood haalbaar en te verantwoorden is, is het dus maar de vraag of de jongeling zelf akkoord gaat met een deal. Greenwood en zijn huidige werkgever Getafe zouden hopen op een langer verblijf in Spanje, ondanks dat het huurcontract na dit seizoen afloopt.

Bij de club uit Madrid gaat het de buitenspeler annex spits namelijk aardig voor de wind. In 25 optredens voor Getafe kwam Greenwood dit seizoen vooralsnog tot 7 doelpunten en 5 assists.

Mocht de enkelvoudig international van Engeland na dit seizoen terugkeren bij the Mancunians, heeft de club van Erik ten Hag ook de mogelijkheid om Greenwood voor een tweede keer van de hand te doen. Op het moment dat hij werd verhuurd aan de LaLiga-club vertegenwoordigde Greenwood amper tot geen transferwaarde, maar door zijn prima prestaties in Spanje is zijn prijskaartje aanzienlijk veranderd.

Greenwood heeft bij Manchester United nog een contract tot medio 2025, met een optie voor nog een jaar. Volgens Transfermarkt is hij momenteel een bedrag van rond de zevenenhalf miljoen euro waard.

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
17
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
16
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties