Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groningen gooit handdoek nog niet in de ring: 'We gaan voor een wonder'

Laatste update:

Zaterdagavond ging Groningen met 2-1 onderuit bij RKC Waalwijk. Twee doelpunten van Michiel Kramer deden het elftal van Van der Ree uiteindelijk de das om. Namens Groningen liet clubtopscorer Ricardo Pepi tevergeefs zijn elfde competitiedoelpunt noteren. De trainer wilde na afloop geen kritiek leveren op arbiter Sander van der Eijk. "We hebben weliswaar als een team gestreden, maar krijgen door persoonlijke fouten twee goals tegen. Ik kan begrijpen dat de scheidsrechter die penalty aan RKC geeft. Het was eerder geen penalty voor ons, dus die beslissing werd terecht teruggedraaid", aldus Van der Ree tegenover ESPN.

De sfeer in de kleedkamer na afloop was bedroefd, zo onthult Van der Ree. "De jongens zijn teleurgesteld, maar ik zag ook supporters die zeiden: 'Niet opgeven'. Ik ga zeker niet opgeven en ik merk dat de spelers in de kleedkamer dat ook niet doen." Toch is de situatie noodlijdend. Het gat met Emmen is na speelronde 29 minstens acht punten. Groningen is de huidige nummer zeventien van de Eredivisie, terwijl de selectie volgens Transfermarkt op de negende plek staat qua marktwaardes van spelers.

Balker
Ook verdediger Balker stond ESPN te woord. Hij was met name kritisch op zichzelf. "Ik moet veel doortastender zijn bij de 1-0 van Michiel Kramer. Na de 1-1 hink je op twee gedachten vanwege de fase waarin we zitten en dan geven we het op het einde gewoon weer weg." Toch toonde ook Balker zich strijdvaardig. "Het wordt steeds moeilijker, maar ik geloof er nog in, anders hoef ik niet te gaan voetballen. Maar vertrouwen is weer een ander woord. Er moet een wonder gebeuren, maar we gaan voor dat wonder." Groningen speelt dit seizoen nog drie thuiswedstrijden, tegen NEC Nijmegen, Ajax en Sparta Rotterdam. Uit wachten duels met Go Ahead Eagles en Vitesse.

Eredivisie
RKC Waalwijk
2 - 1
FC Groningen
Maakt Groningen nog kans op handhaving?

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
12
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
74
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties