Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote schoonmaak bij Bayern München? 'Mazraoui 1 van de 7 sterren die weg mag'

Laatste update:

De Duitse sportkrant rept woensdag over een 'geheim verkooplijstje', waarop onder meer zeven grote namen uit de selectie van Der Rekordmeister zouden staan. Technisch directeur Max Eberl wil komende zomer flink wat spelers verkopen om zo ruimte te maken in het transferbudget en salarishuis van Bayern München.

Naast Mazraoui staat Eberl ervoor open om Dayot Upamecano, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Serge Gnabry en Leroy Sané te verkopen indien het juiste bedrag op tafel komt. Van al deze spelers heeft Mazraoui volgens Transfermarkt de laagste marktwaarde: 30 miljoen euro.

Indien Mazraoui tijdens de zomerse transferperiode voor een dergelijk bedrag vertrekt, heeft zijn dienstverband van twee seizoenen Bayern München geen windeieren gelegd. De vleugelverdediger kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax, Sindsdien speelde Mazraoui 47 officiële wedstrijden namens de Duitse grootmacht, waarin hij goed was voor 1 doelpunt en 8 assists.

Momenteel kampt Mazraoui opnieuw met een spierblessure, waardoor hij de laatste wedstrijden van Bayern München moest laten schieten. Verder kan de 28-voudig international van Marokko onder de aftredende trainer Thomas Tuchel regelmatig rekenen op een basisplaats.

Met Sacha Boey haalde Bayern München afgelopen winter wel een behoorlijk dure concurrent voor Mazraoui in huis. De 22-jarige Fransman kwam voor liefst 30 miljoen euro over van Galatasaray. De komst van Boey zou een van de redenen zijn dat Mazraoui bij een goed bod mag vertrekken uit Beieren.

Afgelopen zomer werd Mazraoui hevig gelinkt aan een transfer naar Juventus. Met die club heeft zijn zaakwaarneemster Rafaela Pimenta, een van de machtigste vrouwen in het mondiale voetbal, een goede band. Het is vooralsnog onbekend of de club uit Turijn nog steeds geïnteresseerd is in de diensten van Mazraoui.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties