Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote zorgen bij Xavi om uitgevallen Frenkie de Jong: 'Ziet er niet goed uit'

Laatste update:

Halverwege de eerste helft ging het mis voor De Jong. De middenvelder uit Arkel ging een duel aan met Unai Gómez en landde totaal verkeerd op zijn rechterenkel, die dubbelklapte. De Jong wist al snel dat hij niet verder kon en ging strompelend en met ondersteuning van de medische staf naar de kant. Op een blessurekarretje werd hij vervolgens naar de kleedkamers vervoerd.

Pedri moest ook nog voor rust naar de kant. De Spanjaard gaf een pass en ging zonder enig contact met een tegenstander naar de grond. Pedri sloeg de handen voor zijn gezicht en nam zichtbaar geëmotioneerd plaats op de bank. Het Athletic-publiek toonde zich overigens van zijn beste kant door De Jong en Pedri op een luid applaus te trakteren.

"De blessures van Pedri en De Jong zien er niet goed uit", vertelde Xavi na afloop tegenover Spaanse media. "We zijn bedroefd om alles wat er is gebeurd", doelt de Spaanse coach ook op het teleurstellende 0-0 gelijkspel. "Maar bovenal voor de geblesseerden."

"Ik kan me voorstellen dat we ze flink wat wedstrijden zullen missen. We zullen zien in welke mate. Maar ja, het is een trieste dag." Een exacte diagnose kan zo kort na afloop van de wedstrijd uiteraard nog niet gegeven worden. Vermoedelijk wordt er maandag of dinsdag meer bekend.

Zonder De Jong en Pedri kwam Barcelona dus niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen een vermoeid ogend Athletic, dat donderdag nog diep moest gaan in de Copa del Rey tegen Atlético Madrid (3-0 winst). "Misschien hebben de blessures iets te veel effect gehad op het team. In de tweede helft hebben we via Lamine (Yamal, red.) wat kansen gecreëerd, maar het was niet onze dag."

"We speelden niet goed. We kunnen vandaag niet blij zijn, omdat we meer moeten laten zien. Iedereen, ik als trainer, de spelers... We moeten verbeteren. We hebben vandaag een enorme kans laten liggen. We moeten herstellen, denken aan Mallorca en doorgaan." Barcelona neemt het vrijdag op tegen Real Mallorca. Barcelona staat momenteel acht punten achter de koploper in LaLiga, Real Madrid. Ook Girona, dat een punt meer heeft, staat nog boven Barça.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties