Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gullit wijst naar leeftijdsgenoten van Simons: 'Die zijn écht een stuk verder'

Laatste update:

"Simons... Die hebben we eigenlijk nog niet gezien hè, in het Nederlands elftal", begint Gullit in gesprek met presentator Wytse van der Goot. "Ik ben heel nieuwsgierig hoe hij gaat spelen. En waarom ben ik nieuwsgierig? Hij wordt in Nederland beschouwd als het allergrootste talent en dat ben ik wel met iedereen eens, maar ik vergelijk hem ook met zijn leeftijdsgenoten Gavi (18) Pedri (20) en Saka (21). En die zijn echt, écht een stuk verder."

Van der Goot vraagt of dat komt omdat Simons zich nog niet heeft laten zien in de wedstrijden waarin hij het kón laten zien. "Nee, en ook niet bij PSV hè, in de belangrijke wedstrijden", antwoordt Gullit. "Dus ik ben heel nieuwsgierig hoe hij zich vandaag laat zien. En natuurlijk, als hij vandaag een vijfje of een zesje speelt is het niet gelijk slecht, maar ik wil gewoon zien of hij de stappen maakt die nodig zijn om dat talent te zijn en de speler te worden waarvan iedereen denkt dat hij dat in zich heeft. Dat is mijn nieuwsgierigheid vandaag, dus daar kijk ik naar uit en ik kijk naar hoe het elftal zich manifesteert."

Geertruida
Ten opzichte van het duel met Gibraltar (3-0) eind maart zijn er zeven andere namen terug te vinden in de basisopstelling. Eén van de nieuwe spelers is Lutsharel Geertruida. De Feyenoorder speelt in plaats van de geblesseerde Matthijs de Ligt en kan Gullit bekoren. "Hij deed het best goed tegen Frankrijk", is de oud-winnaar van de Ballon d'Or lovend. "Hij heeft alles gegeven en twee verschillende posities moeten innemen, als voorstopper en daarna rechtsback." De met 4-0 verloren wedstrijd bij Frankrijk betekende het debuut voor Geertruida in Oranje. De stopper maakt zich tegen Kroatië op voor zijn tweede interland.

UEFA Nations League A
Nederland
2 - 4
Kroatië

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties