Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Haaland is niet te stoppen en schiet ook record Van Nistelrooij aan diggelen

Laatste update:

Het record was tot dinsdag in handen van Ruud van Nistelrooij, die 45 wedstrijden in de Champions League nodig had om tot 40 treffers te komen. Kylian Mbappé (59 duels), Lionel Messi (61 duels) en Robert Lewandowski (61 duels) maken de top vijf compleet.

Meer: Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal

Het was de tweede keer in een paar dagen tijd dat Haaland een record uit de boeken speelde. Afgelopen zaterdag tegen Liverpool (1-1) bereikte hij als snelste ooit de grens van 50 goals in de Premier League, waar hij 48 wedstrijden voor nodig had. Hij speelde daarmee Andy Cole uit de boeken. De oud-aanvaller had in 1993 en 1994 64 duels nodig namens Newcastle United om 50 maal het net te vinden.

Haaland leidde dinsdagavond de comeback in van Manchester City, dat bij rust tegen een 0-2 achterstand aankeek tegen RB Leipzig. De Noorse superster tekende in de 54ste minuut voor de aansluitingstreffer, waarna Phil Foden en de ingevallen Julián Álvarez het karwei afmaakten voor the Citizens.

Guardiola
Manager Josep Guardiola prees de veerkracht van zijn elftal, maar schrok tegelijkertijd van de manier waarop RB Leipzig kon scoren in de eerste helft. "Je moet duels winnen en sterker zijn dan je tegenstander. Maar dat waren we niet. En dat overkwam ons laatst tegen Chelsea (4-4, red.) ook al. We zijn nu dus twee keer gewaarschuwd", zo klonk het na afloop op het persmoment.

Guardiola kreeg de vraag in hoeverre hij onder de indruk is van Haaland. "Moet ik dat nu alweer uitleggen?", zei de winnende manager met een kwinkslag. "Ik ben zeer onder de indruk, want hij heeft opnieuw een record verbroken. Het is een fantastische speler, maar dat heb ik al heel vaak gezegd."

"We houden van hem. Het was ook een fraai doelpunt. En zelfs als Erling een keer mist, dan heeft hij in ieder geval voor gevaar gezorgd. We zijn heel erg blij met zijn aanwezigheid", aldus een zeer enthousiaste Guardiola.

Champions League
Manchester City
3 - 2
RB Leipzig

Meer nieuws

Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
1
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
13
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties