Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus

Laatste update:

Het was een emotionele middag op het Signal Iduna Park. Marco Reus speelde zijn laatste thuiswedstrijd voor Dortmund, na een dienstverband van liefst twaalf jaar bij de geel-zwarte club.

Meer: Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters | Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus

Reus scoorde, gaf een assist, maar zijn meest memorabele actie vond voor de wedstrijd al plaats. De actie? Een briefje, geadresseerd aan de fans.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De boodschap loog er niet om: Reus zou al het bier betalen tijdens zijn afscheidstournee. Dat zal zeker voor een deel van de fans als muziek in de oren hebben geklonken.

En Reus was al populair in Dortmund: hij speelde liefst 428 officiële duels voor BVB, waarin hij 170 keer scoorde en 131 assists noteerde. En de absolute bekroning kan nog komen.

Op 1 juni staat Dortmund namelijk in de Champions League-finale tegen Real Madrid. Reus zal hopen dat die niet zo verloopt als in 2013.

Toen stond de aanvaller tegenover Bayern München in de finale, dat aan het langste eind trok door een late goal van Arjen Robben.

Meer nieuws

'Zirkzee raakt uit zicht voor AC Milan, Bayern München breekt plots in'
3
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
7
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
41
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
6
Zwaar geëmotioneerde Jude Bellingham weet tranen niet te bedwingen
13
Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties