Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Harten van Spurs-fans breken: 'Jullie hoeven me niet te filmen'

Laatste update:

"Jullie hoeven me niet te filmen hoor", zegt Dier als hij de gang binnenkomt en het mediateam opmerkt. "Jullie gaan de beelden toch niet gebruiken." Een medewerker van de club antwoordt hem: "Kom op, we zullen je in de compilatie stoppen."

Manager Ange Postecoglou doet nagenoeg geen beroep op Dier, die al sinds 2014 bij de club uit Noord-Londen onder contract staat. Sterker nog, in de Premier League kwam hij nog geen enkele minuut in actie.

Dat heeft te maken met de uitstekende prestaties van Christian Romero en Micky van de Ven. Tottenham staat met het centrale duo eerste in de Premier League en heeft nog geen wedstrijd verloren.

Toch reageren fans van de club op social media verdrietig op de beelden van Dier. "Dit heeft mijn dag geruïneerd. Iemand die altijd zoveel voor de club heeft gegeven wordt zo gemakkelijk opzij geschoven", zegt iemand op X.

Dier werd negen jaar geleden voor vijf miljoen overgenomen van Sporting Portugal. De inmiddels 29-jarige verdediger annex middenvelder kwam 360 keer in actie voor the Spurs. Hierin wist hij 12 doelpunten te maken en 13 assists af te leveren.

AS Roma
Volgens Daily Mail heeft Dier zijn zinnen gezet op een winters vertrek. Het AS Roma van José Mourinho kan hem uitkomst bieden. Dier werkte eerder al samen met Mourinho, toen de Portugees manager van Tottenham was tussen 2019 en 2021.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties