Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen heeft eerste winteraanwinst binnen en haalt oude bekende terug

Laatste update:

Van Amersfoort doorliep een groot gedeelte van zijn jeugdopleiding bij Heerenveen en brak uiteindelijk ook door in de hoofdmacht. Tussen 2014 en 2019 speelde de boomlange rechtspoot 103 wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij goed was voor elf doelpunten en tien assists. In 2019 maakte hij transfervrij de overstap naar Cracovia, waarmee hij drie seizoenen in de Poolse Ekstraklasa speelde.

Met de Poolse club werd Van Amersfoort eenmaal bekerwinnaar (2019/20) en wist hij ook de Supercup te winnen (2020/21). In totaal speelde de ex-jeugdinternational van Oranje 110 wedstrijden voor Cracovia, waarin hij 27 doelpunten maakte en elf keer fungeerde als aangever. Sinds 1 juli van dit jaar zat Van Amersfoort zonder club. Donderdag sluit hij direct aan bij de groepstraining van Heerenveen.

Van Amersfoort is blij om terug te zijn, zo laat hij weten op de clubwebsite. "Het voelt als thuiskomen. Ik heb altijd een goed gevoel bij de club gehad en heb Heerenveen ook dit seizoen van een afstandje gevolgd. Je merkt dat het enthousiasme rond de club is teruggekeerd. Er staat een team dat gas wil geven en dat de beuk erin gooit. Dat is ook waar het publiek hier van houdt. Ik hoop met mijn ervaring en karakter een goede bijdrage te kunnen leveren. Ik denk dat we samen tot mooie dingen in staat zijn."

Ook technisch manager Ferry de Haan is in zijn nopjes met zijn aanwinst. "Na Joost van Aken en Andries Noppert keert er wederom een zelf opgeleide speler terug op het oude nest. De komst van Pelle geeft ons aanvallend meer mogelijkheden en met zijn karakter en ervaring past hij ook goed bij deze groep. Na zijn vertrek uit Polen heeft hij voor zichzelf getraind om fit te blijven", zo zegt De Haan op de clubwebsite, waar ook de foto vandaan komt.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties