Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heftig incident in Italië: Lazio-spits Immobile aangevallen bij school van zoon

Laatste update:

De 34-jarige spits werd 'fysiek en verbaal' aangevallen, in het bijzijn van zijn vrouw en vierjarige zoon. Het incident vond plaats bij de school van zijn zoon.

Een woordvoerder van Immobile heeft het incident inmiddels bevestigd tegenover Calcio e Finanza. Volgens die zegsman is dit 'het gevolg van het aanzetten tot haat door sommige media en journalisten die via hun sociale mediakanalen haatdragende woorden jegens Ciro Immobile verspreidden.'

Inmiddels is ook duidelijk geworden dat Immobile, 57-voudig international van Italië, aangifte doet tegen de personen die betrokken waren bij het incident.

Overigens was de spits zaterdag, een dag na het incident, gewoon van de partij tijdens de Serie A-wedstrijd van Lazio tegen Frosinone. Hij stond in de basis, scoorde niet, maar zag zijn ploeg wel met 2-3 winnen.

Maurizio Sarri


Het incident zou dus mogelijk te maken hebben met het feit dat Lazio-fans Immobile kwalijk nemen verantwoordelijk te zijn voor het vertrek van Sarri. Hij maakte dinsdag bekend per direct Lazio te verlaten.

De 65-jarige Italiaan was sinds 2021 in dienst van i Biancocelesti. Anderhalve week geleden werd Lazio onder zijn leiding uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League, door Bayern München. In de Serie A bezet de club momenteel de negende plek. Vooralsnog neemt Giovanni Martusciello, de voormalige assistent-trainer van Sarri, het stokje over.

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Zirkzee: 'Hij is een groot kampioen'
0
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
7
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties