Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden

Laatste update:

"Als je in Nederland zoekt denk ik aan Ron Jans", begint Derksen. "Die heeft het bij Twente goed gedaan, doet het nu bij Utrecht goed en kan zo een rustige stap maken. Die man van FC Twente (Joseph Oosting, red.) moeten we ook in de gaten blijven houden. Die doet het uitstekend."

Meer: Journalist doet opmerkelijke bewering: ‘Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer’ | Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Van der Gijp haakt in. "Jans dan met Van Persie. Dat zou ik dan zeggen. Laat Van Persie lekker twee jaar meelopen met Ron Jans. Met een beetje pech en blessures wordt Heerenveen veertiende. Dan heb je het gewoon kut gedaan."

Van Persie lijkt de voornaamste kandidaat om Kees van Wonderen op te volgen bij Heerenveen. De oud-spits nadert een akkoord met de Friese club over zijn eerste klus als hoofdtrainer, zo schrijven het Algemeen Dagblad en de Leeuwarder Courant.

"Ik zou gewoon Ron Jans pakken als hoofdtrainer en Van Persie als assistent", herhaalt Van der Gijp. "Dan kan je Van Persie twee jaar opleiden en het daarna laten overnemen. Kom op. Dat is voor die jongen veel beter."

'Slot krijgt het moeilijk'


Mocht Slot daadwerkelijk naar Liverpool vertrekken, dan wacht hem een zware taak denkt Van der Gijp. "Iedereen die na een trainer kwam die tot Jezus bevorderd was, bijt zich erop stuk. Klopp, Guardiola, Mourinho in zijn beste tijd, Ferguson, Foppe de Haan in het klein."

Van der Gijp ziet het somber in voor Slot. "Iedereen gaat weg. Salah gaat weg, Van Dijk gaat weg, daar ben ik honderd procent zeker van." Derksen is duidelijk een andere mening toebedeeld. "Ik denk dat Slot ook daar een sensatie is", besluit de Snor.

Wie zie jij het liefst aan het roer bij Feyenoord?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
45
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
10
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
3
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties