Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles Almelo strikt tweevoudig international met ervaring in Bundesliga

Laatste update:

"Ik ben al langer in contact met Heracles Almelo en ik ben blij om hier nu te zijn. Nederland is een land dat mij trekt door zowel de mensen als het voetbal dat hier wordt gespeeld. Ik hoop dat ik een mooie tijd tegemoet ga met alle mensen hier in Almelo", aldus de ambitieuze Cestic na het ondertekenen van de contracten in het Erve Asito. Technisch directeur Nico Jan Hoogma is dolblij met het tussentijds aantrekken van Cestic.

"Sava is een buitenkans die nu voorbijkomt en ik ben blij dat wij ons hebben kunnen verzekeren van zijn komst", omschrijft Hoogma het aantrekken van Cestic. "Vanaf 2019 staat hij bij onze scouting op de radar en houden wij zijn ontwikkeling in de gaten. Hij debuteerde bij 1. FC Köln in de Bundesliga en maakte ook al zijn debuut voor de Servische nationale ploeg in de wedstrijden tegen Jamaica en Japan (in 2021, red.). Sava is een jonge speler met veel potentie en beschikt al over de nodige ervaring." Cestic gaat bij Heracles na de winterstop spelen met het shirt met rugnummer 6.

De tweevoudig international van Servië doorliep de jeugdopleidingen van FSV Frankfurt, Schalke 04 en 1. FC Köln. Bij laatstgenoemde club kwam hij tot elf wedstrijden in de Bundesliga. Cestic verliet de club uit Keulen in januari voor een contract bij HNK Rijeka, maar dat avontuur was dus geen lang leven beschoren.

Vind jij Sava Cestic een versterking voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
0
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
12
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
3
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
3
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
109
Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune
19

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties