Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Het is na Botman opnieuw raak voor Ajax door deal in Premier League

Laatste update:

Kristensen werd in de winterstop van het seizoen 2017/18 door Ajax naar Nederland gehaald. Hij was daarmee de eerste aanwinst van Erik ten Hag, die tussentijds werd aangesteld in de Johan Cruijff ArenA. Na 27 wedstrijden onder de huidige manager van Manchester United vertrok Kristensen voor vijf miljoen euro richting Salzburg. Na drie seizoenen in Oostenrijkse dienst wist de rechtsback uit Denemarken dus een transfer richting de Premier League af te dwingen.

Kristensen maakte in het afgelopen seizoen veel indruk bij Salzburg. Zowel in de Champions League als in de competitie was hij een vaste waarde in de ploeg van trainer Matthias Jaissle. Met Salzburg werd de rechtsachter kampioen van Oostenrijk en haalde hij voor het eerst in de clubhistorie de knock-outfase van de Champions League. In totaal speelde de Deen 44 wedstrijden voor Salzburg. In die duels kwam de vleugelverdediger tot tien doelpunten, terwijl hij acht keer een assist verzorgde.

Onlangs werd bekend dat Ajax profiteert van de transfer van Sven Botman van Lille OSC naar Newcastle United, dat 37 miljoen euro neerlegde voor de centrumverdediger. Naast het doorverkooppercentage heeft Ajax recht op een opleidingsvergoeding, wat neerkomt op een totaalbedrag van 3,9 miljoen euro. Ajax schreef in 2020 al negen miljoen euro bij toen Botman aan Lille werd verkocht. De mandekker kwam overigens nooit uit in de hoofdmacht van de Amsterdamse club.

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
0
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
53
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties