Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donny van de Beek terug naar Ajax? Estelle Bergkamp reageert voor de camera

Laatste update:

Bergkamp en Van de Beek verwelkomden in februari hun tweede kindje. "We zijn superblij dat we een nieuwe aanwinst hebben in ons gezin. Een jongetje genaamd Navy, hij is nu vijf weken oud. Lomée is echt een trotse grote zus."

Bergkamp krijgt ook de vraag hoe het met Van de Beek gaat. "Met Donny gaat het ook heel goed. We zijn heel gelukkig en hebben een fijn en mooi gezin. Op dit moment genieten we heel erg van elkaar en onze kinderen."

Vervolgens wordt er gevraagd naar de huidige situatie van Van de Beek bij Eintracht Frankfurt. "Het is wat het is. Donny doet keihard zijn best, zoals hij altijd doet. Daar heb ik alleen maar bewondering voor. We zien in de toekomst wel wat er nog meer op ons pad komt." Het lijkt erop dat de Duitse club de optie tot koop van 15 miljoen euro in het huurcontract van Van de Beek met Manchester United niet gaat lichten.

Om die reden krijgt Bergkamp de vraag of een terugkeer naar Amsterdam tot de opties behoort. "Wie weet. Nederland is natuurlijk altijd leuk, maar we zijn nu ook heel gelukkig in het buitenland. Dus we zien wel hoe dat in de toekomst gaat."

Na afloop van dit seizoen keert Van de Beek in principe terug naar Manchester United, waar hij nog tot medio 2025 vastligt. Waar de marktwaarde van de middenvelder op zijn piek (december 2019) werd geschat op 55 miljoen euro, is de rechtspoot volgens Transfermarkt inmiddels nog maar 7 miljoen euro waard.

Van de Beek speelde sinds zijn komst begin januari pas 320 minuten namens Eintracht Frankfurt, verdeeld over zes optredens. In drie van de laatste zes wedstrijden die de Duitsers speelden zat Van de Beek zonder speelminuten bij de wedstrijdselectie. Scoren of assists afleveren deed hij nog niet in Duitsland.

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
2
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
37
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties