Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het verbaast me niet dat Ziyech Leon de Kogel hulp heeft geboden'

Laatste update:

De Kogel zag al zijn spaargeld opgaan aan hoge ziekenhuisrekeningen. Via een inzamelingsactie werd er ongeveer 24.000 euro voor hem opgehaald. "Ik ken Leon al vanaf mijn vijfde. Hij woonde in de straat achter ons en we zijn samen begonnen in de F-jes van SV Houten", vertelt Van Leer. "Ik heb nog een leuke foto uit die tijd, waarop Leon en ik naast elkaar zitten en híj de keepershandschoenen aan heeft. Wij zijn altijd vrienden gebleven. In eerste instantie zou ik ook zijn meegegaan op vakantie naar Malta, waar Leon het ongeluk heeft gekregen, maar ik kon niet vanwege een blessure."

Ziyech schiet De Kogel te hulp: 'Dit zal ik mijn hele leven bij me dragen'

Hakim Ziyech kent Leon de Kogel alleen als tegenstander, maar besloot desondanks hem financieel te ondersteunen.Lees artikel

Van Leer vindt het mooi dat veel mensen te hulp schieten. "Dat er zoveel hulp is voor hem, is ook omdat het zo'n goede jongen is. Als het een eikel zou zijn, zou niet iedereen voor hem klaar staan", aldus de keeper. "Ik vind het heel knap hoe hij zelf met de situatie omgaat. Hij is heel sterk. Toen ik hem na het ongeluk voor het eerst zag in het ziekenhuis in Utrecht, lag hij daar met een ingevallen koppie en zijn been in een stellage. Nu is hij zoveel verder."

De doelman staat zondag tussen de palen tegen Ajax, de club die hij afgelopen zomer op huurbasis verliet voor NAC. "Ik heb een heel warm gevoel aan Ajax overgehouden. Het zijn allemaal toffe gasten. Over sommige jongens bestaan vooroordelen, dat ze arrogant zouden zijn of zo. Dat klopt totaal niet. Een jongen als Hakim Ziyech is gewoon een heel goede jongen. Het verbaast me niet dat hij Leon de Kogel hulp heeft geboden. Toen ik bij Ajax kwam, was Hakim ook de eerste die naar me toe kwam en me aanbood om te helpen."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties