Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij gooide bij Ajax met een schaar naar Zlatan en ze beukten op elkaar in'

Laatste update:

Volgens van Van Halst is de inmiddels 38-jarige Ibrahimovic, die in januari terugkeerde bij AC Milan, in al die jaren niets veranderd. "Toen (bij Ajax, red.) had hij al dezelfde houding en attitude", zegt de analist in Paniekvoetbal van Ziggo Sport. ". Alleen was het toen alleen nog op de hotelkamer. Ik sliep nog samen met hem. Tijdens trainingen liet hij wel waanzinnige dingen zien, maar nog niet tijdens de wedstrijden. Hij werd uitgefloten in het Ajax-stadion, dat begreep hij niet. En hij begreep ook niet dat mensen niet zagen hoe goed hij was. Hij zat in de hotelkamer: people don't know how good I am. Toen was hij al zo overtuigd en dat heeft hij eigenlijk zijn hele carrière laten zien."

'Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug, maar dit jaar wordt hij de sensatie bij Ajax'

Eén incident tussen Ibrahimovic en Mido staat in het geheugen gegrift van Van Halst. "Dat waren natuurlijk twee enorme alfa-mannetjes", vervolgt de voormalig Ajacied. "Ze wilden allebei spelen, maar ze speelden destijds een beetje om en om in de spits. Dat ging op een gegeven moment steeds meer piepen en kraken. Op een gegeven moment gebeurde er iets in de eerste helft, dat sudderde maar door. Na afloop gooide Mido naar Zlatan een schaar. Ze beukten daarna op elkaar in in de kleedkamer. Ze moesten uit elkaar worden gehaald."

Volgens Van Halst had de ruzie tussen de aanvallers geen negatief effect op het groepsproces bij Ajax. "Het mooie was van dat elftal: een dag later een high five en ze gingen gewoon weer verder." De routinier verliet Ajax in 2002, nadat de landstitel en TOTO KNVB Beker waren veroverd. Van Halst speelde nadien nog voor Fortuna Sittard en Vitesse. In 2003 zette hij een punt achter zijn loopbaan.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties