Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is een talentvolle speler, dat heeft hij bij sc Heerenveen bewezen'

Laatste update:

"We zeiden dat we enkel spelers van toegevoegde waarde zouden halen en dat is met de komst van Djuricic het geval. Hij is een talentvolle speler. Dat heeft hij bij Heerenveen bewezen. Djuricic had het moeilijk met de grote stap naar Benfica, toch een topclub die altijd voor de prijzen speelt. Hij heeft zeer veel honger en wil bij Anderlecht opnieuw zijn beste niveau halen", aldus Van Holsbeeck.

Djuricic, 22-voudig international van Servië, kwam dit seizoen bij Benfica niet verder dan 21 minuten in de Liga NOS. In de huurovereenkomst is ook een optie tot koop opgenomen. "Hij heeft niet veel gespeeld, maar hij is een jonge speler met veel kwaliteiten. Dat heeft Djuricic bewezen. In principe heb je dan niet veel tijd nodig om op niveau te zijn", voegt trainer Besnik Hasi er in Het Belang van Limburg aan toe.

"Het is aan Anderlecht om hem te begeleiden en op het juiste moment te brengen. We wachten de testen af om te zien wanneer hij klaar is. Hij zal morgen in elk geval al aansluiten bij de groep, wat ook belangrijk is voor de integratie. Djuricic spreekt overigens perfect Nederlands. Hij zal dus makkelijk contact leggen met de rest van de groep", aldus Hasi. Anderlecht gaat vrijdag op bezoek bij Sint-Truiden.

Meer nieuws

Girona heeft grote plannen en breekt transferrecord voor concurrent van Blind
4
Gullit noemt één reden waarom het Nederlands elftal zal teleurstellen op het EK
39
Dit is Ajax-target Oguz Aydin: de opvolger van Berghuis op de rechterflank?
19
Henk Veerman kondigt toekomstplannen op geheel karakteristieke wijze aan
2
Manchester United meldt zich met 'onacceptabel' bod officieel voor Branthwaite
22
Duitse tv-presentator onaangenaam verrast nadat Schotse fan kilt omhoog doet
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties