Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoongelach in Engeland om Henderson: 'Ajax doet het nog slechter dan Al-Ettifaq'

Laatste update:

Henderson werd een half jaar geleden voor veertien miljoen euro door Al-Ettifaq overgenomen van Liverpool. De Engelsman werd in het Midden-Oosten herenigd met Steven Gerrard en Georginio Wijnaldum, maar had het er geen moment naar zijn zin.

Meer: Akpom noemt naam van ideale trainer voor Ajax: ‘Maar hij lijkt me niet haalbaar’

Henderson laat Al-Ettifaq achter op de achtste plaats in de Saudische Pro League. De club dreigt de Asia Conference League te missen. Geen van de laatste negen officiële wedstrijden werd gewonnen.

"Vanuit sportief oogpunt, PR-oogpunt en financieel oogpunt is de reis van Henderson een regelrechte ramp geweest", schrijft Gibbs. "Een driejarig contract is verscheurd, zijn goede reputatie is aangetast en alleen de loyaliteit van Gareth Southgate verlengt zijn relevantie als voetballer."

Gibbs zag hoe Henderson vocht tegen de 'randzaken'. "Dit hoofdstuk van Hendersons carrière ging nooit alleen over voetbal. Er was een grotere missie, de kans om de cultuur van binnenuit te veranderen, liefde een licht te laten schijnen, de wereld te genezen, er een betere plek van te maken."

Ajax
"Maar het sprookje van Henderson gaat nu verder bij Ajax, dat het nog slechter doet dan Al-Ettifaq", klinkt het pijnlijk. "Ze zijn door amateurs uitgeschakeld in de beker en zijn toe aan hun vierde trainer van het seizoen."

Gibbs omschrijft de stap van Henderson als een 'laatste redmiddel'. "Maar het is onwaarschijnlijk dat dit een langdurige relatie gaat worden. Vanaf hier zijn de opties beperkt, waardoor er slechts één route overblijft naar nieuwe glorie. Het voormalige jeugdproduct van Sunderland heeft zichzelf al vaker in de voet geschoten, waarom niet nog een keer? Volgende stop: Newcastle."

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties