Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedereen had voor elkaar kunnen krijgen wat Solskjaer nu laat zien'

Laatste update:

"We moeten niet te lang blijven hangen in wat Ole heeft gedaan. Laten we eerlijk zijn, het kon niet veel slechter met Manchester United toen José Mourinho vertrok. Er hingen een donkere wolk boven de club, de supporters, de staf en de spelers. Dat had invloed op de prestaties op het veld. Vervolgens kwam Ole, een vriendelijk gezicht met een kalmerende invloed. Het lijkt erop dat hij de inzet van de spelers heeft weten te vergroten, getuige de resultaten", zegt Ince in gesprek met Paddy Power.

"Manchester United is ontketend, maar dat betekent niet dat Ole ook de juiste man voor deze baan is. Ik had kunnen instappen en hetzelfde voor elkaar kunnen krijgen, evenals Steve Bruce", vervolgt de oud-middenvelder van Manchester United. "Iedereen had voor elkaar kunnen krijgen wat Solskjaer nu laat zien. Het was niet moeilijk om deze spelers vrijheid te geven en hun gemoedstoestand te verbeteren."

"Voor de komende jaren moet Manchester United een manager binnenhalen die de club kan laten concurreren met Liverpool en Manchester City", stelt hij. "Er zijn genoeg opties, Mauricio Pochettino is bijvoorbeeld iemand die dat voor elkaar kan krijgen. De club moet geen overhaaste beslissingen nemen, omdat er nu iemand zit die zes keer op rij gewonnen heeft. Je zou denken dat ze deze wedstrijden ook onder Mourinho hadden gewonnen."

"Pas als hij Manchester United naar de top vier en de finale van de Champions League loodst, moet het bestuur gaan nadenken. We moeten voorzichtig zijn en deze beslissing voorlopig nog even uitstellen. Als Pochettino beschikbaar is, moet Manchester United alles op alles zetten om hem binnen te halen. Ik denk dat hij absoluut openstaat om naar United te komen", besluit Ince.

Ben jij het met Paul Ince eens?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-offs: FC Emmen - NAC Breda
2
Live meepraten in de LaLiga: Real Sociedad - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de FA Cup: Manchester City - Manchester United
8
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
4
Wayne Rooney tekent driejarig contract en mag beginnen aan vierde trainersklus
12
Bayern München heeft eindelijk beet en betaalt miljoenen voor Vincent Kompany
54

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties