Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb geen contact met Zidane, ik denk niet dat hij met huurlingen praat'

Laatste update:

"Sinds mijn vertrek bij Real heb ik niet meer met Zidane gesproken", verklaart Ceballos in gesprek met El Partidazo de COPE. "Het moet denk ik erg moeilijk zijn voor een trainer om over zo'n grote selectie te beschikken. Ik ga er dan ook niet vanuit dat Zidane contact heeft met de verhuurde spelers." De middenvelder hoopt op een toekomstige terugkeer bij Real, maar hij weet ook dat de concurrentie bijzonder groot is. "Ik speel nu voor Arsenal. Het is erg moeilijk om bij Real aan spelen toe te komen, omdat de selectie behoorlijk groot is. Ik wil boven alles belangrijk zijn voor een elftal."

Ceballos is een contractspeler van Real, maar desondanks kijkt hij met veel bewondering naar Josep Guardiola. De huidige manager van Manchester City maakte als speler en trainer furore bij Barcelona, de grote rivaal van de Koninklijke. "De manier waarop hij zijn elftallen laat spelen spreekt mij erg aan." Ceballos heeft daarnaast ook veel waardering voor de werkwijze van Arteta, die vertrouwen lijkt te hebben in de huurling van Real. "In drie maanden tijd heb ik al ontzettend veel van hem geleerd."

In de optiek van Ceballos is Quique Setién eveneens een goede trainer, daar hij volgens de middenvelder aanvallend voetbal voorstaat bij Barcelona. "Hij gaat altijd uit van balbezit en verzorgd voetbal, met zulke trainers kan ik me zeker identificeren", aldus de door Arsenal gehuurde spelmaker, die ondanks de coronacrisis deze week terugkeert op het trainingsveld van de Londenaren. Onder strikte voorwaarden mogen de spelers van Arsenal weer oefensessies afwerken. "Het is de enige keer dat ik mijn huis verlaat", aldus Ceballos. De Premier League wordt wellicht in juni weer hervat, al is dat afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent de coronacrisis en de maatregelen van de Britse overheid.

Denk jij dat Dani Ceballos toekomst heeft bij Real Madrid?

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
1
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
24
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties